Lidwine Guiran

Natuurlijke, kleurrijke portret- zakelijke- en ouderenfotografie!

 

Ik ben Lidwine Guiran, de persoon achter de lens. Ik woon (na 10 jaar in het levendige Rotterdam) nu weer in het mooie, natuurrijke Zeeland! Als fotograaf richt ik mij met name op portret- zakelijke- en maatschappelijke fotografie onderwerpen. Naast fotograaf ben ik ook nog part-time werkzaam als social worker.

 

Ik heb met veel plezier aan de Willem de Kooning Kunstacademie gestudeerd en heb mij daarna verder gespecialiseerd in fotografie aan de Fotovakschool Rotterdam. Graag sleep ik overal waar ik ga mijn camera mee.

 

Mijn stijl kenmerkt zich door natuurlijke, pure en kleurrijke beelden. Niet teveel poespas, maar het bijzondere in mensen, bedrijven, emoties en situaties op hun mooist in beeld brengen, zoals ze echt zijn! Ik breng mensen vaak op een rustige manier snel op het gemak, wat de fotoshoot ontspannen maakt. Ik denk graag mee bij het vinden van een mooie locatie die bij jou past.

 

Verder heb ik een liefde voor; het strand, meehelpen met bouwen van Tiny-House het Eilandhuis, muziek aan zodra ik wakker ben, hardlopen door het bos, in de hangmat liggen en met lekker eten op zomeravonden bijpraten met vrienden en familie.

 

Op zoek naar een enthousiaste fotograaf voor autenthieke beelden? Stuur een bericht voor de mogelijkheden!