Werkwijze

Zakelijk

Jouw bedrijf in beeld? Ik maak krachtige, sprekende bedrijfsreportages, foto’s van personeel en gebouwen. Goede, sprekende foto’s laten zien waar jouw bedrijf voor staat en mooie foto’s zullen daarnaast klanten kunnen trekken. Het is belangrijk dat een fotoreportage het juiste verhaal van je bedrijf vertelt. Ik denk daarom graag mee over wat voor soort foto’s er bij jullie bedrijf zouden passen. Mijn stijl is levendig, licht, modern en persoonlijk. Stuur een bericht om de mogelijkheden te bespreken, ik heb er zin in!

oudere scootmobiel fotografie senior

Maatschappelijk

Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in maatschappelijke, zorg- en ouderenfotografie, hier ligt echt mijn passie. Ik werk naast dat ik fotograaf ben ook sinds ongeveer 10 jaar als maatschappelijk werker. Ik heb ervaring in het fotograferen van verschillende doelgroepen. Zoals mensen met dementie of een beperking. Ik fotografeer mensen op een natuurlijke manier en weet hen op een ontspannen manier op het gemak te stellen. Foto’s kunnen een waardevolle herinnering zijn van een mooi moment, leuk om bijv. cadeau te geven.

 

Verhalen/Storytelling naast fotograferen schrijf ik ook graag teksten waarbij ik graag de bijzondere mensen die ik fotografeer aan het woord laat. Voor verschillende maatschappelijke organisaties heb ik dit gedaan. Bijvoorbeeld voor de Ruilwinkels Goes en Zierikzee. Ik heb mensen geportretteerd die hier vrijwilligerswerk doen. Dit zijn vaak mensen met bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt, vluchtelingen of mensen met een beperking. Ik heb hen gefotografeerd en hun vaak bijzondere verhaal om betrokken te zijn bij de Ruilwinkel hierbij opgeschreven. Ook heb ik een project met ouderen gedaan, ook van hen heb ik portretten gemaakt, hen geïnterviewd en hun bijzondere levensverhalen daarbij opgeschreven. De foto’s en verhalen van de projecten zijn uiteindelijk gebundeld in een boekje en geëxposeerd.

 

Portret Ik kan een fotostudio opbouwen bij mensen thuis of bij een zorgorganisatie. Zo kan een mooi studioportret gemaakt worden. Dit kan voor 1 persoon, maar ook voor meer mensen op een dag. Een andere mogelijkheid is fotografie in eigen omgeving. Zoals zittend in de favoriete stoel, tijdens het uitvoeren van een hobby of in de buitenlucht. Ik neem rustig de tijd om iemand op het gemak te stellen en werk eventueel samen met familie of verzorging.

 

Zorgorganisatie het kan waardevol zijn voor een zorgorganisatie mooie foto’s te hebben van de dagelijkse gang van zaken of een bijzondere dag. Om zo te zien wat de zorg inhoudt aan anderen. Ik maak natuurlijke respectvolle beelden die de waarde van de zorg laten zien, rekeninghoudend met privacyvoorschriften.

Bruiloft

Hartelijk gefeliciteerd met jullie verloving! Het is voor mij altijd een hele eer om een bruiloft vast te leggen, ik vind het ontzettend leuk om te doen! Ik zoek bij een bruiloft naar de mooie grootste, maar ook kleine speciale momenten tussendoor.  Spontane emoties van jullie of je gasten en mooie details. Ik houd ervan een bruiloft op een spontane, losse manier vast te leggen, rekening houdend met de belangrijke momenten. Zodat je met veel plezier en liefde later deze momenten later kunt terug kijken en herbeleven. Ik ben sociaal in de omgang en rustig op de achtergrond aanwezig, fijn voor als je niet gewend bent om op de foto te gaan. Ik hoor vaak van mensen terug dat het vertrouwd voelde dat ik erbij was.

 

De levertijd van alle bewerkte foto’s is maximaal 6 weken. In de week na de bruiloft stuur ik minimaal 5 foto’s al op, zodat je al wat aan anderen kunt laten zien! Ik plan met veel plezier een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Baby, zwanger & gezin

Baby Mooie babyfoto’s zijn een prachtige herinnering voor later. Graag kom ik in de eerste weken na de geboorte jullie baby vastleggen bij jullie thuis. We nemen ruim de tijd voor een rustige fotoshoot met eventuele voeding, verschoning of pauze tussendoor. Mijn stijl is hierbij natuurlijk en puur, echt jullie baby vastleggen zoals hij of zij is. Daarnaast doe ik ook cakesmash fotosessies in mijn fotostudio.

 

Zwanger Zwanger zijn is een bijzondere tijd en heel fijn om daar later foto’s van te hebben. Graag leg ik jouw prachtig groeiende buik vast! Alleen of samen met je partner. Dit kan buiten zijn, ik weet mooie locaties in bijvoorbeeld de duinen die hier geschikt voor zijn. Maar wat ook mogelijk is, is een fotoshoot in mijn thuisstudio, met zwarte of witte achtergrond. Ik zal kleine aanwezigen geven tijdens de fotoshoot en weet mensen snel op het gemak te stellen.

 

Gezin Uit eigen ervaring weet ik dat het heel waardevol kan zijn eens in de zoveel tijd eens op de foto te gaan met je gezin. Echte mooie foto’s zijn zo leuk om later terug te zien! Ik houd van spontane foto’s, afgewisseld met een paar geposeerde. Ik laat jullie kinderen vooral graag vrij in spelen en gek doen! Graag maak ik foto’s buiten, bijvoorbeeld in het bos en/of duinen. Ik ken mooie fotogenieke plekjes in Zeeland. Een andere optie is om in mijn fotostudio aan huis foto’s te maken!